Sada je Ned Dec 16, 2018 1:13 am

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.


……..DOBRODOSLI NA FORUM……ucesnika i simpatizera ORA I ORB……zelimo... da se ovde osecate prijatno, da se zajedno podsetimo jedne mladosti , jednog druzenja , prvih ljubavi , velikih radova , jedne drzave koje vise nema……. zelimo... da sa nama zajedno stvorimo ambijent da posetite ovaj forum barem jednom dnevno da nadjete sve ono sto ste mozda zaboravili a cini deo Vase mladosti….. zelimo.... da postujete pravila foruma i da svima nama bude lakse za rad i neka nova druzenja kojih ce sigurno biti……..DOBRODOSLI NA FORUM bilten radnih brigada…….brb


.....ovo se mora pa da i to odradimo...

Pravila ponašanja na forumu:

Administrator je osoba zadužena za tehničko funkcionisanje foruma. Administrator ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu, niti bilo kakve posledice koje eventualno mogu proizići korišćenjem Foruma ili sadržaja na Forumu. Adiministrator nije cenzor. Prema tome na Vama je da znate da sve poruke poslate na ovaj forum iskazuju stavove i opredeljenja autora, a ne Administratora foruma. Zato ste obavezni da se pridržavate sledećih pravila ponašanja:
Nećete se nepristojno ponašati.
Nećete koristiti vulgarne reči ili izraze u smislu vredjanja.
Nećete vredjati korisnike u raspravama, posebno po nacionalnoj, rasnoj ili drugoj pripadnosti.
Nećete narušavati autorska prava, ni posredno ni neposredno.
Nećete se baviti ilegalnim aktivnostima niti rasizmom, uključujući instrukcije ili diskusije o tome.
Nećete se baviti klevetama niti uznemiravanjem.
Nećete promovisati niti koristiti softver ili servise za slanje neprikladnog e-mail-a.
Nećete slati sadržaje političke prirode.
Nećete slati sadržaje koji nisu u skladu sa zakonskim propisima.
Nećete slati sadržaje koji su na bilo koji drugi nacin neprikladni.
Administrator ima pravo da obriše, izmeni ili zatvorti svaku temu u svakom trenutku ako to smatra potrebnim.
Administratori/Moderatori nisu dužni da Vam daju objašnjenja svojih radnji na Forumu!Pravila korišćenja foruma:

Koristite opisne naslove za teme. Ovo će pomoci ostalima da pronadju informacije koje su im potrebne.
Tema sa lošim naslovom može biti obrisana! Npr: “Potrebna pomoc!”
Prvo potražite sve što je već napisano o temi koja Vas interesuje. Proverite da ne ponavljate teme time što ćete pitati nešto o čemu je već puno puta diskutovano.
Ne šaljite poruke čija je svrha samo da nerviraju druge. Takve poruke će odmah biti obrisane.
Bez ličnih napada! Kritikujte ideje, ne osobe. Svadje neće biti tolerisane.
Poštujte privatnost ostalih. Nemojte slati tudje brojeve telefona, adrese, slike i sl. bez saglasnosti te osobe.
Nemojte nastavljati stare teme. Ako zelite da nastavite staru diskusiju (stariju od 3 meseca), započnite novu temu sa pozivanjem na staru.
Reklame nisu dozvoljene!
BEZ VELIKIH SLOVA! Ispada KAO DA VIČETE! Nemojte pisati poruke sa naslovom ili sadržajem koji sadrži sva velika slova ili će Vaša poruka biti obrisana! Tekst sastavljen od reči napisanih od samih velikih slova ne samo da nervira i smatra se nepristojnim nego se i čita 50% sporije nego normalno napisan tekst.


Avatar
(sličica uz profil):
Avatar mora biti pristojan i ne sme sadržati reklame!
Avatar može biti poslat na Forum preko podesavanja profila.

Potpis
:
Potpis mora biti pristojan i ne sme sadržati reklame!
Potpis može biti poslat na Forum preko podesavanja profila. Postupajući drugačije, možete odmah i trajno, bez prethodnog obaveštenja, biti isključeni sa Foruma. IP adrese svih poruka su sačuvane za slučaj kršenja ovih pravila. Kao korisnik odgovorni ste za informacije koje unesete i one će biti sačuvane u bazi podataka.
Korišćenjem ovog Foruma slažete se sa svim ovim pravilima i obavezujete se da ćete ih se pridržavati!